Disclaimer

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Hester van Delden. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

In mijn blog, maar ook in mijn artikelen en boeken vermeld ik alleen bestemmingen, bezienswaardigheden, diensten en producten waar ik zelf goede ervaringen mee heb. De meeste van mijn reizen betaal en organiseer ik zelf, maar ik word ook wel uitgenodigd voor persreizen of ontvang producten om uit te proberen. In dat laatste geval vermeld ik altijd onder mijn blogbericht dat er sprake is van een samenwerking. Natuurlijk wil ik voorkomen dat mijn blog een reclamezuil wordt. Bij het maken van mijn keuzes let ik vooral op kwaliteit en duurzaamheid. Ik vertel altijd eerlijk over mijn persoonlijke ervaringen en gebruik mijn eigen foto’s en filmpjes.

Samenwerking

Wil je een bestemming, product of organisatie onder de aandacht brengen? Dan kom ik graag met je in contact. Ik sta altijd open voor interessante samenwerkingen, persreizen, advertorials of product reviews, mits ze bij mijn blog, artikel of reisgids passen. 

Parelduiken heeft in het verleden al succesvol samengewerkt met uitgeverijen, verkeersbureaus, hotels, organisaties, overheden en PR-bureaus, waaronder:

Denk bij samenwerking bijvoorbeeld aan:

– Reviews van producten en diensten die aansluiten op mijn thema’s: reizen, duurzaamheid, musea, yoga, wandelen, fietsen, wijn, biologische producten en unieke ervaringen.
– Gesponsorde content in de vorm van overnachtingen, activiteiten en transport.
– Persreizen die passen bij het publiek van Parelduiken.
– Het plaatsen van advertorials over gerelateerde producten en diensten.
– Het opzetten van winacties die mogelijk interessant zijn voor lezers van Parelduiken.
– Samenwerking bij het maken van een boek, tentoonstelling, documentaire of artikel.

Neem contact op via info@parelduiken.nl om te informeren naar de mogelijkheden om Parelduiken in te zetten in uw marketingcampagne.

Actualiteit

Ik doe er alles aan om mijn berichten en reisgids actueel te houden. Toch kan er natuurlijk wel eens een foutje insluipen. Zoals een restaurant dat inmiddels is gesloten of de openingstijden van een museum die zijn gewijzigd. Ik stel het natuurlijk zeer op prijs als je me hier een bericht over stuurt, zodat ik het kan aanpassen.

Copyright tekst en beeld

Alle foto’s op mijn website, in mijn artikelen en in mijn boeken zijn gemaakt door mijzelf, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om beeld of tekst, geheel of gedeeltelijk, zonder mijn toestemming te gebruiken of te verspreiden. Wil je een foto kopen? Neem dan contact op via info@parelduiken.nl.